Unit J

Helping Hands

For events, moving, construction and more!

Uitvoerende crew

Dit is een team van hardwerkende handen die doen wat je uitlegt. De meesten zijn asielzoekers en komen vooral uit Burundi, maar we hebben ook studenten en freelancers die uitvoerende jobs met plezier doen. Lees hieronder meer info over het werken met asielzoekers en contacteer ons gerust als u vragen hebt of een testcase wilt doen!

Eventsupport

Zelf ben ik (Jolan Jacobs) een technieker met heftruckbewijs, eigen auto en camionette en eventueel zelfs eigen materiaal.

We hebben veel contacten binnen de sector met andere zeer flexibele freelancers die vaak gewoon zijn om met elkaar samen te werken.

Onze klanten

UnitJ heeft al gewerkt voor meer dan 70 bedrijven

Werken met asielzoekers

Communicatie

Iedereen die via ons werkt spreekt frans als 2e taal en dus heel vlot. Daarbij spreken de meesten goed Engels en kennen we van iedereen het niveau van communicatie. Onderling spreken ze ook dezelfde taal. We proberen altijd minstens 1 persoon op de planning te zetten met meer ervaring in de job en in de gesproken talen, deze persoon geven we meer verantwoordelijkheid en betalen we ook meer als crewchief. Uit onze ervaring (meer dan een jaar en tientalle jobs) briefen ze elkaar heel goed en durven ze vragen te stellen aan elkaar of aan de klant als ze iets niet goed begrijpen! 

 

Transport
Transport gaat bij de meesten met het openbaar vervoer, maar dat vinden ze niet erg. Carpoolen kan eventueel met mij of iemand van uw bedrijf. De meesten komen van Berlaar, Antwerpen of Brussel. Ook nachtjobs zijn mogelijk, de eerste trein terug is van de meeste plaatsen niet heel lang wachten.
 
contracten en begeleiding

Wij regelen via interim alle contracten, dit is volledig legaal en verzekerd, door hun statuut enkel wat meer werk voor ons.

Wil je graag een Nederlands sprekende crewchief? Iemand die de mannen wat kan aansturen, plan kan lezen en met uw klant kan communiceren? Dit kunnen wij regelen met een freelancer.

 

Waarom?

Waarom werken we met asielzoekers? Vooral omdat ik hen een kans wil geven om geld te verdienen en te werken. In vergelijking met veel studenten weten ze dat ze moeten werken voor hun geld. Ze snappen ook dat als de klant niet tevreden is, ze daar de volgende keer geen job meer voor kunnen doen. Ze zijn dankbaar dat ze mogen werken en eerlijk betaald worden, en dat is voor ons het belangrijkste. Ik (Jolan) ken ze ook bij naam. Ik doe dit zeker niet om er rijk van te worden, want ik wil mijn prijzen laag houden en eerlijk betalen.

 

Aarzel niet ons te contacteren met vragen of voor een testcase! En hopelijk zien we elkaar dan snel op uw project!

Wat klanten over ons zeggen

“Jolan werkt zeer correct en gedreven. Snelheid en precisie liggen in een goede balans."
Patrick
“Unit J kan heel snel een hard werkend team van enthousiaste mensen op de been krijgen. "
Mark
"Het is fijn samenwerken met Unit J"
Fleur, ASAP

Heb je een vraag?

Wij luisteren en gaan samen met u op zoek naar het antwoord.